Handlekurv

Nå kan du forhåndsbestille den nye lavkarbo kokeboken – Frøken Holm Nr. 1 Bestill her

Bliss balls – igjen! | Lakris og ingefær

Jeg har blitt helt hekta på bliss balls! Jeg tror jeg har laget minst 10 forskjellige de siste 2 ukene. Noen har vært mer vellykket enn andre. Dette er en av de aller mest vellykkede! 🙂 Smaken av lakris og ingefær sammen er helt nydelig. Konsistensen er også skikkelig seig og digg.

For å lage 20 bliss balls trenger du dette: 

1,5 dl mandler

1 dl havregryn

8 ferske medjool-dadler

1 ss vann

2 ts lakrispulver (jeg brukte 1 ts fin og 1 ts grov)

1 ts ingefærpulver

    

Slik gjør du: 

Kjør madlene først i en foodprossessor, til de er nesten helt finmalt

Tilsett dadler og kjør videre til dadlene er helt finhakket

Så har du i resten av de tørre ingrediensene og blander godt

Tilsett vannet og kjør til massen klumper seg. Er den tørr, kan du tilsette litt mer vann

Del deigen opp i biter på ca 25gr og trill kuler

Oppbevar i tett boks i kjøleskapet. Kan lagres i ca.2 uker

Enjoy! Disse er perfekte både som snacks og som mellommåltid 🙂

Oppskrift

Kjøp ingrediensene

  • Out of stock
  • ,

    kr 59
  • , ,

    kr 399
  • ,

    kr 69
  • kr 145
  • kr 121
  • kr 139
  • kr 0
  • kr 0
  • Del oppskriften

    Share on facebook
    Facebook
    Share on twitter
    Twitter
    Share on linkedin
    LinkedIn

    Produkter fra oppskriften

    Natt til mandag tar vi noen dagers timeout!

    Det er mye som skjer hos oss om dagen – Nye produksjonslokaler, nye produktforpakninger og nye produkter. Vi trenger derfor noen dager for å få ting på plass.

    Nettbutikken holder midlertidig stengt natt til mandag 26. april og til og med ut fredag 30. april.

    Bestillinger lagt inn innen søndag 25. april har vanlig leveringstid. Det samme gjelder bestillinger lagt inn fra lørdag 1. mai.

    Lavkarbo kokeboken

    Ny bok - Frøken Holm Nr. 1

    399,- + porto