Handlekurv

Nå kan du forhåndsbestille den nye lavkarbo kokeboken – Frøken Holm Nr. 1 Bestill her

PT-Charlottes Sjokoladeproteinboller | Med verdens beste proteinpulver!

De fleste av dere vet sikkert at jeg ikke bruker proteinpulver i bakst og matlaging. Av den enkle grunn at jeg synes proteinpulver gir en salig smak av plastikk, modelleire og annen kjemi. Jeg synes det ødelegger så mye av smaken, at da lager jeg heller muffins og andre ting med litt mindre proteiner i. Men nå!! Nå har jeg kommet over et proteinpulver (med kun 4 gr karbohydrater) som smaker helt fantastisk! Det er faktisk litt sånn at jeg nesten ikke tror det. Det er foreløpig ikke i salg noe annet sted enn gjennom Theworkout.no. Men det kommer i salg på enklere måte etter hvert, og jeg kommer til å ta det inn for å ha det på kursene mine. Jeg starter opp med *Lavkarbokurs* igjen fra mars 2018. Juhuuu!! Foreløpig blir det satt opp kurs i Sarpsborg. Men dersom du ønsker at jeg kommer og holder kurs der du bor, så ta kontakt med meg på epost: post@elisabethholm.com.

På søndag var jeg på inspirasjonskurs i regi av Family Sports Club Iseveien, som ble holdt av PT Charlotte Akselsen. Kurset varte i 6 timer og bestod av både matlaging, trening og kostholdsteori. PT Charlotte laget disse deilige sjokoladeproteinbollene, men hun laget også sunn «riskrem» m/ jordbærsaus, gulrotmuffins (som forresten var helt sykt saftige og gode), knekkebrød med hjemmelaget mandelsmør og ga oss smaksprøver på alle de ulike variantene av dette proteinpulveret. Vi fikk en treningstime som var morsom, men utrolig tøff. Nå to døgn etterpå er jeg så støl at jeg nesten ikke klarer å løfte armene over hodet… I pausen fikk vi tid til å dusje, også var det klart for PT Charlottes deilige Chili Con Carne servert med rømme og hennes digge proteinrundstykker. Så var det klart for teori og etter teorien var det en avslappende Body Balance-time. En flott dag, som jeg håper PT Charlotte og Family Sports Club setter opp en gang til, så enda flere kan få det med seg. Ps! Dette er ikke reklame! Jeg forteller dere bare hva jeg har gjort i helgen, hehe…

     

Disse bollene inneholder naturlig nok litt karbohydrater i form av havregryn. Men 100 gr havregryn som inneholder 60 gr karbohydrater fordelt på 30 boller blir 2 gr karbohydrater pr stk. De inneholder i tillegg 121 gr proteiner, som gir 4 gr pr bolle. Lav GI her, altså.

 

Oppskrift til ca 30 boller: 

1 boks (400 ml) kokosmelk, men bare det tykke (vannet i bunnen tar du ikke med)

2 ss espresso

100 gr havregryn

150 gr SISU Nutrition sjokoladeproteinpulver

40 gr kakaopulver

120 gr sukrin gold (jeg brukte bare 100 gr)

1 ts vaniljepulver

1 ts maldonsalt

20 dråper stevia toffee (jeg droppet dette)

Og ca. 50 gr kokos til å rulle kulene i

      

Slik gjør du: 

Bland alt god sammen med en slikkepott eller sleiv

Sett det kaldt i et par timer (ellers blir det nesten umulig å trille kuler)

Del deigen opp i ca 30 like store biter og trill kuler

Rull kulene i kokos hvis du vil. Jeg tok kokos på noen og droppet det på resten

Oppbevares i kjøleskap i inntil 2 uker

Kulene kan fint fryses

Innelegget er gjort i samarbeid med Kjøkkengaarden i Fredrikstad. Klikk på bildet for flere inspirerende kjøkken, bad og garderober.

Oppskrift

Kjøp ingrediensene

 • Out of stock
 • ,

  kr 59
 • , ,

  kr 399
 • ,

  kr 69
 • kr 145
 • kr 121
 • kr 139
 • kr 0
 • kr 0
 • Del oppskriften

  Share on facebook
  Facebook
  Share on twitter
  Twitter
  Share on linkedin
  LinkedIn

  Produkter fra oppskriften

  Lavkarbo kokeboken

  Ny bok - Frøken Holm Nr. 1

  399,- + porto