Handlekurv

Nå kan du forhåndsbestille den nye lavkarbo kokeboken – Frøken Holm Nr. 1 Bestill her

Smartkarbo | «Kanelbulle»-proteinkuler

For en stund siden laget jeg sjokoladeproteinkuler med smaken «Choklad kakdeg», de finner du HER.

De fleste av dere vet sikkert at jeg ikke bruker proteinpulver i bakst og matlaging. Av den enkle grunn at jeg synes proteinpulver gir en salig smak av plastikk, modelleire og annen kjemi. Jeg synes det ødelegger så mye av smaken, at da lager jeg heller muffins og andre ting med litt mindre proteiner i. Men nå!! Nå har jeg kommet over et proteinpulver (med kun 4 gr karbohydrater) som smaker helt fantastisk! Det er faktisk litt sånn at jeg nesten ikke tror det. Det er foreløpig ikke i salg noe annet sted enn gjennom Theworkout.no. Men det kommer i salg på enklere måte etter hvert, og jeg kommer til å ta det inn for å ha det på kursene mine. Jeg starter opp med *Lavkarbokurs* igjen fra mars 2018. Juhuuu!! Foreløpig blir det satt opp kurs i Sarpsborg. Men dersom du ønsker at jeg kommer og holder kurs der du bor, så ta kontakt med meg på epost: post@elisabethholm.com.

Lavkarbo kurs. bilde

Nå har jeg laget deilige proteinkuler med kanelbollesmak, og de ble helt nydelige! Jeg er så utrolig glad for dette proteinpulveret. Jeg elsker å vite at kroppen min får i seg nok proteiner. Og siden jeg ikke er så veldig glad i kjøtt, så bekymrer jeg meg ofte for om 1 kyllingfilet, litt kjøttdeig og noen skinkebiter i løpet av en uke holder. Og da er det så deilig at jeg bare kan spise noen av disse kulene og kanskje ta en proteinshake med Stracciatella vnilje m/ sjokoladebiter eller Kokosbolle (!!) De er så utrolig gode! De kan også brukes i pannekakerører, vaffelrører, gulrotmuffins og mye annet godt for  å øke proteininnholdet, og ikke minst senke den glykemiske indexen, slik at det du spiser ikke påvirker blodsukkeret i særlig stor grad.

Disse bollene inneholder naturlig nok litt karbohydrater i form av havregryn. Men 120 gr havregryn som inneholder 70 gr karbohydrater fordelt på 30 boller blir 2 gr karbohydrater pr stk. De inneholder i tillegg 136 gr proteiner, som gir 5 gr pr bolle. Lav GI her, altså.

Oppskrift til ca 30 proteinkuler: 

1 boks (400 ml) kokosmelk, men bare det tykke (vannet i bunnen tar du ikke med)

2 ss espresso

120 gr lettkokte havregryn

170 gr SISU Nutrition kanelbulle-proteinpulver

20 gr kakaopulver

2 ss kanel

100 gr sukrin gold

1 ts vaniljepulver

1 ts maldonsalt

Litt kanel og tagatesse eller annet søtstoff å rulle kulene i.

Slik gjør du: 

Bland alt god sammen med en slikkepott eller sleiv

Sett det kaldt i et par timer (ellers blir det nesten umulig å trille kuler)

Del deigen opp i ca 30 like store biter og trill kuler

Rull kulene i en blanding av kanel og tagatesse (eller annet søtstoff)

Oppbevares i kjøleskap i inntil 2 uker

Proteinkuler kan fint fryses

Disse er også helt perfekte å putte i sin egen eller barnas matboks. De er fine å ha liggende i kjøleskapet så barna, eller du selv, kan ta en når man kommer hjem fra skole og jobb og er litt sulten før middag. eller du kan servere dem som godis når du har gjester. For SÅ gode er de, faktisk!

      

Oppskrift

Kjøp ingrediensene

 • Out of stock
 • ,

  kr 59
 • , ,

  kr 399
 • ,

  kr 69
 • kr 145
 • kr 121
 • kr 139
 • kr 0
 • kr 0
 • Del oppskriften

  Share on facebook
  Facebook
  Share on twitter
  Twitter
  Share on linkedin
  LinkedIn

  Produkter fra oppskriften

  Natt til mandag tar vi noen dagers timeout!

  Det er mye som skjer hos oss om dagen – Nye produksjonslokaler, nye produktforpakninger og nye produkter. Vi trenger derfor noen dager for å få ting på plass.

  Nettbutikken holder midlertidig stengt natt til mandag 26. april og til og med ut fredag 30. april.

  Bestillinger lagt inn innen søndag 25. april har vanlig leveringstid. Det samme gjelder bestillinger lagt inn fra lørdag 1. mai.

  Lavkarbo kokeboken

  Ny bok - Frøken Holm Nr. 1

  399,- + porto