Handlekurv

Nå kan du forhåndsbestille den nye lavkarbo kokeboken – Frøken Holm Nr. 1 Bestill her

Norge Rundt med lavkarbokurs | Mat & Godis

Nå er endelig lavkarbokurs for 2018 i gang! Har du lyst til å komme på kurs? I så fall kan du bare ta kontakt med meg! På telefon 40 39 91 22 eller epost: post@elisabethholm.com. Jeg reiser gjerne hvor som helst i det langstrakte landet vårt for å holde kurs. Jeg holder ikke nødvendigvis bare lavkarbo-kurs. Ønsker du kurs i glutenfri bakst eller bare normal, sunn og smart mat og livsstilsendring, så hjelper jeg deg med det også. Jeg er utdannet kokk med bakgrunn som kjøkkensjef på flere restauranter og kaféer, og er for tiden tilbake på skolebenken for å få på plass papirene som kostholdterapaut. Det er utrolig gøy og jeg gleder meg over alt nytt jeg kan lære! Og nå ønsker jeg å dele alt jeg kan av kunnskap og ikke minst all den gode og sunne maten og snacksen med deg og dine venner.

Lavkarbokurs. Bilde

Nå i mars holdes det fire lavkarbokurs her i Sarpsborg. 6., 8., 20. og 22. (De to første er nesten fullbooket nå). Men videre er ikke dato og sted satt enda. Der trenger jeg DIN hjelp!

 

Lavkarbokurs. Bilde

Vil du at jeg kommer til DIN by og holder lavkarbokurs? I så fall må du kontakte meg. Ved et minimum påmeldte på 14 stk, reiser jeg Norge Rundt! Jeg gleder meg enormt til å komme i gang med kurs igjen og håper jeg kan glede og hjelpe mange fler enn bare dem i min egen hjemby.

På kurset vil du lære å lage paier, både søte og salte, pizza med ulike type bunner, brød og rundstykker, pannekaker og vafler, supper, gryter, salater og ikke minst godteri! Iskrem, puddinger, sjokolader, hjemmelaget chips osv. Det er ingen ting vi IKKE kan lage lavkarbo!

 

Lavkarbokurs. Bilde

 

Lavkarbokurs. Bilde

Oppskrift

Kjøp ingrediensene

 • Out of stock
 • ,

  kr 59
 • , ,

  kr 399
 • ,

  kr 69
 • kr 145
 • kr 121
 • kr 139
 • kr 0
 • kr 0
 • Del oppskriften

  Share on facebook
  Facebook
  Share on twitter
  Twitter
  Share on linkedin
  LinkedIn

  Produkter fra oppskriften

  Lavkarbo kokeboken

  Ny bok - Frøken Holm Nr. 1

  399,- + porto