Handlekurv

Nå kan du forhåndsbestille den nye lavkarbo kokeboken – Frøken Holm Nr. 1 Bestill her

Smoothiebowl – m/ bringebær & vanilje – ekstra proteinrik!

                                                                                                                                                                     #inneholder sponset produkt

Jeg tror ikke jeg lyver hvis jeg sier at jeg har drømt om smoothiebowl i snart ett år! Jeg har bare aldri fått ut fingeren og faktisk begynt å lage det! Enda så enkelt det er. Denne for eksempel, tok meg bare 2 minutter å lage, også er det både så innmari godt og ikke minst mettende. En smoothiebowl passer like godt som frokost og lunsj som til en dessert. (Som dessert bør den kanskje være i en litt mindre porsjon, så klart) Hehe….Men her kommer i hvert fall oppskriften på dagens smoothiebowl. Og jeg har så klart laget den lavkarbovennlig og ekstra proteinrik med det superdigge proteinpulveret fra Sisu Nutrition, som du kan kjøpe HER på Theworkout.no.

Lavkarbo smoothiebowl. Bilde

En smoothiebowl kan lages med nesten hva du vil. Men det som er essensielt for å få det til er frosne bær eller frukt. Det brukes mye banan i smoothiebowl, men siden denne skulle være lavkarbovennlig, så valgte jeg å bruke avokado i stedet. Jeg hadde ikke vært 100% nødt til å bruke noen av delene, men det gjør en smoothiebowl mye mer smooth, rett og slett. Den blir mer kremete i stedet for isete. På toppen legger du akkurat hva du vil av nøtter, frø, bær og frukt. Jeg har t.o.m valgt å legge på litt grønnålspirer fra kultivatoren min. Man kan aldri få for mye mikrogrønt, mener nå jeg! Og for at det skal telle som MAT, at det skal være et fullverdig måltid, må du ha litt proteiner i. Det kan du tilsette i form av 2-3 egg ELLER som jeg gjør, proteinpulver! Og jeg kan ikke får sagt det nok: Jeg har aldri likt proteinpulver. Jeg synes alt med proteinpulver i har smakt helt crap! Frem til jeg fant dette svenskproduserte pulveret fra Sisu Nutrition. Dette var så utrolig godt både på konsistens og smak, at jeg tok kontakt med den norske importøren for å høre om vi kunne gjøre et samarbeid. Og nå er jeg ambassadør for Theworkout.no, nettopp pga dette proteinpulveret. Jeg håper virkelig det ALDRI forsvinner fra markedet! Da lurer jeg på om jeg dør litt… For akkurat nå er det så utrolig enkelt å få i seg nok proteiner hver dag…

Lavkarbo smoothiebowl. Bilde

Dette brukte jeg i min smoothiebowl i dag: 

1/2 avocado

1 egg

1 dl vann

2 dl frosne bringebær

1 scoop proteinpulver, Stracciatella vanilje

Blåbær, bringebær, kokos, chiafrø og grønnkålspirer til toppingen.

Lavkarbo smoothiebowl. Bilde

Slik gjør du: 

Ha alle ingrediensene i en blender eller bruk en stavmixer og kjør til en glatt masse.

Server i en skål og pynt toppen med hva du vil.

Lavkarbo smoothiebowl. Bilde

Server med en deilig kopp kaffe eller te. Sørg for at du har det godt og varmt inne, når du skal nyte en iskald smoothiebowl i denne vinterkulda. I løpet av uken vil det komme flere forslag til ulike smoothiebowls. I morgen har jeg bestemt meg for å teste en med sjokoladesmak. Det gleder jeg meg til allerede. Dette er proteinpulveret jeg bruker:

Thewrorkout proteinpulver. bilde

 

Lavkarbo smoothiebowl. Bilde

Her kan du finne flere oppskrifter med ulike smaker av proteinpulveret: Kanelproteinkuler, sjokoladeproteinkuler. Og, du! Forresten.. Nå kan du abonnere på nyhetsbrev fra bloggen min! Bare scroll deg helt ned på siden, så kommer du til et felt hvor du kan legge igjen navn og e-post. Da vil du få en mail hver gang det legges ut nytt innlegg.

 

Lavkarbo smoothiebowl. Bilde

 

Innlegget er gjort i samarbeid med Kjøkkengaarden i Fredrikstad. Klikk på bildet for mer inspirasjon.

 

Kjøkkengården Fredrikstad. Bilde

Oppskrift

Kjøp ingrediensene

 • Out of stock
 • ,

  kr 59
 • , ,

  kr 399
 • ,

  kr 69
 • kr 145
 • kr 121
 • kr 139
 • kr 0
 • kr 0
 • Del oppskriften

  Share on facebook
  Facebook
  Share on twitter
  Twitter
  Share on linkedin
  LinkedIn

  Produkter fra oppskriften

  Lavkarbo kokeboken

  Ny bok - Frøken Holm Nr. 1

  399,- + porto