Handlekurv

Nå kan du forhåndsbestille den nye lavkarbo kokeboken – Frøken Holm Nr. 1 Bestill her

Perfekt søndagsfrokost | Bananlapper! – glutenfrie

Det er lørdag og jeg kan tenke meg det er mange flere enn bare meg som har en skikkelig kosedag. Kanskje dere har en skikkelig koseHELG? Hver lørdag spiser jeg akkurat det jeg har lyst på. Stort sett blir valgene mine sunne allikevel, men det er litt sånn det er når jeg ikke har forbud mot noe. Da har jeg heller ikke så ofte lyst på dårlig mat. Det er rart det der, hvordan vi kan lure hjernen. Eller er det hjernen som lurer oss? Ja, ja… Uansett den ene eller den andre veien. Når jeg er åpen for at ingenting er forbudt, ikke en gang loff med nugatti er forbudt for meg. Da fører det til at jeg ikke havner så ofte i sukkerfella. For når vi går rundt og fokuserer på alt vi IKKE har lov til, dét er nemlig da vi ender opp med de verste cravingsene! Vær åpen for at alt er lov, men ha sunn fornuft fra mandag til fredag, og kos deg i helgene. Ikke tenk på at du ikke får LOV til å spise sjokolade hver dag eller at du ikke får lov til å stoppe innom Mac.Donalds på vei hjem fra jobb på en tirsdag, men tenk på at det er noe du ikke ØNSKER å gjøre. Tenk på at du vil kroppen din vel og at det å la være er et valg du tar, og ikke noe du er tvunget til.  Også kan det være lurt å lage sunnere varianter av kaker og godis, selv på de dagene hvor du tillater deg å spise hva du vil.

Over til helg, og nå søndag! Vi prøver her i huset å lage noe ekstra godt til søndagsfrokost og det blir ofte pannekaker. Denne gangen vil jeg dele bananlapper med dere. Jeg laget de forrige søndag og de gikk ned på høykant hos de små her i huset. Det gjorde de for så vidt hos meg også!

Bananlapper glutenfrie. bilde

Dette trenger du til ca. 12 bananlapper: 

-4 egg

-2 små, godt modne bananer

-2 dl melk 8valgfri type, du kan bruke mandel eller havre også)

-1 dl mandelmel

-1 dl smeltet smør

-2 ss fiberhusk

Bananlapper. bilde

Slik gjør du:

-Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til en klumpfri masse. (Du kan også bruke en stavmixer)

-Stek 3 eller 4 lapper av gangen i godt med smør.

-Server bananlapper varme med litt bær til. Du kan også bruke fibersirup, men lappene er egentlig mer enn søte nok pga bananene.

Bananlapper. bilde

Andre typer pannekaker og lapper finner du her og her. Begge disse variantene er mer lavkarbovennlige, uten banan.

Lavkarbo pannekaker. bilde.

Jeg har laget et påskehefte i år med 19 deilige oppskrifter på bl.a Twix, Kinderegg, sjokoladefontand, geléfigurer og mye annet godt! Alle oppskriftene er glutenfrie og sukkerfrie og passer til deg som spiser lavkarbo uansett om det er for å være frisk eller for å gå ned i vekt. Heftet er også ypperlig for de med cøliaki og diabetes. Og du! Følg meg gjerne på Snapchat @frkholms.

Lavkarbo oppskrifter. bilde

Kjøkkengaarden fredrikstad. bilde

Oppskrift

Kjøp ingrediensene

 • Out of stock
 • ,

  kr 59
 • , ,

  kr 399
 • ,

  kr 69
 • kr 145
 • kr 121
 • kr 139
 • kr 0
 • kr 0
 • Del oppskriften

  Share on facebook
  Facebook
  Share on twitter
  Twitter
  Share on linkedin
  LinkedIn

  Produkter fra oppskriften

  Lavkarbo kokeboken

  Ny bok - Frøken Holm Nr. 1

  399,- + porto