Handlekurv

Nå kan du forhåndsbestille den nye lavkarbo kokeboken – Frøken Holm Nr. 1 Bestill her

Kaster du purrerota? – gro heller en ny! En purre for en purre!

Jeg tror de aller fleste av oss gjør det samme som jeg har gjort i alle år. Enten kastet rota på purre og vårløk, eller evnt. slengt den med i en kraftkokingsprossess. Sistnevne er veldig lurt, da. Men å kaste den er egentlig veldig dumt. For du kan faktisk gro en ny purre av en «oppbrukt» purre. Det eneste du trenger å gjøre, er å sette rota i et glass med vann. Purrerota på bildene mine har stått i vann i kun tre dager og allerede er en flott purre på vei til å få livets rett (hehe,  det var litt slemt sagt) i en ny suppe, gryte eller salat.

Dyrke purre. Bilde

På bildet her ser dere også sylta agurker og hvitløk. Fremgangsmåten for dette kommer i et senere innlegg. Jeg hadde ikke tenkt til å blogge i dag, egentlig. Men jeg hadde så lyst til å vise dere denne purra mi, da. Jeg håper alle har en super helg, tross kulda. Selv skal jeg en tur på trening, selv om jeg egentlig har treningsfri i helgene. Men barna har vennebesøk, og bedt om å få være hjemme alene litt, så far har dratt i garasjen for å rydde i vinyl og da sniker mor seg en tur på trening. Jeg håper du har puttet i kroppen din masse gode bakterier, fiber og kraftnæring i dag. Sånn at kroppen din takler all lørdagsfôret den kanskje skal få i kveld. Jeg vet i hvert fall at min kropp skal det! Her blir det pizza (riktig nok med grov bunn), Freia sjokkis med kokos og BRUS! Derfor har jeg allerede styrket tarmen med havrepannekaker, beinkraft, misosuppe og poké bowl med laks, syltet rødløk, mango og avokado i dag. Nå kan lørdagskvelden bare komme! God helg!

Dyrke purre. Bilde Dyrke purre. Bilde

Oppskrift

Kjøp ingrediensene

 • Out of stock
 • ,

  kr 59
 • , ,

  kr 399
 • ,

  kr 69
 • kr 145
 • kr 121
 • kr 139
 • kr 0
 • kr 0
 • Del oppskriften

  Share on facebook
  Facebook
  Share on twitter
  Twitter
  Share on linkedin
  LinkedIn

  Produkter fra oppskriften

  Lavkarbo kokeboken

  Ny bok - Frøken Holm Nr. 1

  399,- + porto