Handlekurv

Nå kan du forhåndsbestille den nye lavkarbo kokeboken – Frøken Holm Nr. 1 Bestill her

Sukkerfri Crispo – Med bare TO ingredienser!

#inneholder annonselenke

Det her var egentlig et slumpeprosjekt som endte opp som noe helt perfekt. Jeg har alltid så mye smeltet sjokolade til overs når jeg har dyppet f.eks snickerskuler eller bountykuler. Og synes det er synd at den bare står der. Ofte blir den stående lenge nok til at den bare kastes. Og for oss sm bruker enten ganske dyr, sukkerfri sjokolade eller dyr, mørk kvalitetssjokolade, så blir det mye penger i søpla etter hvert. Så jeg bestilte en pakke med noe nytt som Funksjonellmat hat fått inn! Nemlig noen bittesmå, crispy kuler som heter Sun Crisp. Dette tenkte jeg måtte være perfekt å blande inn i sjokoladen! Litt på samme måte som jeg gjorde med ProTings for å etterligne Smash en gang for noen år siden. Og sånn ble det til at Sukkerfri Crispo entret godteskåla her i huset! Sun Crisp fra Funksjonellmat inneholder 25gr/100 karbohydrater. Du tenker kanskje at det er mye? Men for det første så er de VELDIG lette, de veier nesten ingenting, så du skal faktisk spise nesten hele posen før du har fått i deg 25 gram. Og dessuten så har de et kjempestort proteininnhold på hele 40 gram! Så her er det bare å spise, mener nå jeg!

Sukkerfri crispo. Bilde

Hvis du ikke har silikonformer, så kan du fint bare sette små topper med ei skje på et bakepapir. Men nå er det heldigvis mange butikker som har tatt inn disse formene. Du får de overalt på nett, men hvis du har en Sunkost, en Jernia, en Kitch´n,  en Nille eller IKEA i nærheten av deg, så skulle du kunne få tak i det. Ikea har nettopp fått dem inn og der er de veldig rimelige i tillegg.  Jeg har brukt både en hjerteform og en form som egentlig er til å steke belgiske vafler inni stekeovnen med. Det ble en litt vel massiv sjokoladeplate, men neste gang skal jeg ikke fylle den så høyt. Da blir den nok litt lettere å spise. Men utrolig godt var det allikevel.

Sukkerfri crispo. Bilde

Det eneste du trenger for å lage sukkerfri crispo er: 

100 gr sukkerfri sjokolade

2 dl Sun crisp (finnes i 2 varianter. Jeg brukte nøytral) 

Sukkerfri crispo. Bilde

Slik gjør du: 

-Smelt sjokoladen (eller bruk sjokolade du allerede har smeltet, som det er rester igjen av)

-Rør inn Sun crisp og hell i former eller sett topper på bakepapir.

-Avkjøl

Suncrisp. Bilde

Jeg har laget et oppskriftshefte i mars i år med 19 deilige oppskrifter på bl.a Twix, Kinderegg, sjokoladefontand, geléfigurer og mye annet godt! Alle oppskriftene er glutenfrie og sukkerfrie og passer til deg som spiser lavkarbo uansett om det er for å være frisk eller for å gå ned i vekt. Heftet er også ypperlig for de med cøliaki og diabetes. Og du! Følg meg gjerne på Snapchat @frkholms. Heftet finner du i nettbutikken min sammen med mye annet glutenfritt og sukkerfritt. Klikk på bildet under.

     

Oppskrift

Kjøp ingrediensene

 • Out of stock
 • ,

  kr 59
 • , ,

  kr 399
 • ,

  kr 69
 • kr 145
 • kr 121
 • kr 139
 • kr 0
 • kr 0
 • Del oppskriften

  Share on facebook
  Facebook
  Share on twitter
  Twitter
  Share on linkedin
  LinkedIn

  Produkter fra oppskriften

  Natt til mandag tar vi noen dagers timeout!

  Det er mye som skjer hos oss om dagen – Nye produksjonslokaler, nye produktforpakninger og nye produkter. Vi trenger derfor noen dager for å få ting på plass.

  Nettbutikken holder midlertidig stengt natt til mandag 26. april og til og med ut fredag 30. april.

  Bestillinger lagt inn innen søndag 25. april har vanlig leveringstid. Det samme gjelder bestillinger lagt inn fra lørdag 1. mai.

  Lavkarbo kokeboken

  Ny bok - Frøken Holm Nr. 1

  399,- + porto