Handlekurv

Nå kan du forhåndsbestille den nye lavkarbo kokeboken – Frøken Holm Nr. 1 Bestill her

Søt og frisk iskaffe!

Jeg elsker kaffe! Mest av alt elsker jeg iskaffe. Spesielt når jeg kan smake litt søtt og godt av den. Men å kjøpe seg en is kaffe ute fungerer dårlig når du ønsker å være sunn. Hvis du ikke skal ha iskaffen med bare melk og kaffe, da. Jeg liker at iskaffen min er litt som en deilig, drikkende dessert. Og da er jeg avhengig  av at den smaker litt søtt! Derfor lager jeg min egen iskaffe hjemme, og like ofte som jeg drikker den hjemme, heller jeg den over på flasker og tar den med meg ut. Husk bare på masse, masse isbiter .

Det eneste du trenger er en dobbel espresso, litt sukrin gold og melk. Vil du ha den ekstremt lav på karbo, så velger du fløte i stedet for melk. Og så må du selvfølgelig har masse isbiter, da.

Jeg bruker denne maskinen fra DeLonghi. Men Du kan bruke en hvilken som helst kaffemaskin, hvis den kan lage sterk espresso.

Jeg bruker 2 dobbel espresso (jeg liker mye kaffesmak), 1,5 toppet t-skje sukrin gold, 6-8 store isbiter og 1-1,5 dl melk eller fløte.

Lag espressoen og rør inn sukrinen, ha isbiter og melk/fløte i et stort glass og hell så til sist espressoen oppi glasset. Du trenger ikke å gjøre det i den rekkefølgen, men det gir en veldig fin fargeeffekt hvis du skal servere kaffen til noen andre, og vil gjøre det litt ekstra fint. Jeg gjør det alltid selv om jeg bare lager kaffe til meg selv.

Du kan kjøpe Sukrin Gold i nettbutikken min. Der finner du også mange andre alternativer til sunt og søtt, de populære Nocco-drikkene, Pandy-godteri, Yippie-barer og håndlaget lavkarbo-konfekt. Klikk på bildene under.

Oppskrift

Kjøp ingrediensene

 • Out of stock
 • ,

  kr 59
 • , ,

  kr 399
 • ,

  kr 69
 • kr 145
 • kr 121
 • kr 139
 • kr 0
 • kr 0
 • Del oppskriften

  Share on facebook
  Facebook
  Share on twitter
  Twitter
  Share on linkedin
  LinkedIn

  Produkter fra oppskriften

  Lavkarbo kokeboken

  Ny bok - Frøken Holm Nr. 1

  399,- + porto