Handlekurv

Nå kan du forhåndsbestille den nye lavkarbo kokeboken – Frøken Holm Nr. 1 Bestill her

Superdigg sjokoladekake!

Jeg har laget en nydelig hverdagssjokoladekake, og her deler jeg oppskriften med dere. Kaken har 4,5 gr karbohydrat pr 100.

Til en springform på 24-26cm:

200 gr finmalte mandler

200 gr finesse

250 gr smeltet smør

50 gr bakekakao

6 egg

3 ts bakepulver

2 ts fiberhusk

2 shots espresso (ca 1 dl)

1 dl seterrømmte

Slik gjør du:

-Pisk egg og finesse til det er godt blandet og begynt å bli luftig. Det trenger ikke å være eggedosis, spis kan gjerne gjøre det for hånd.

-Bland sammen alt det tørre og alt det våte i hver sin bolle.

-Tilsette litt tørt og litt vått i eggeblandingen vekselsvis 3 ganger.

-Hell røren i en form med bakepapir i bunnen og stek på 165’c i ca 45 minutter (det er stor forskjell fra ovn til ovn).

Glasur:

200 gr mykt smør (EKTE smør!)

100 gr naturell kremost

100 gr finesse

5 ss bakekakao

1 shot espresso (1/2 dl)

Slik gjør du:

-Rør sammen finesse, kakaopulver og espresso til alt er løst opp.

-Pisk smøret i maskin til det er fluffy  ca 10 min på full guffe.

-Tilsett espressoblandingen og pisk litt til.

-Ha så i kremosten og bland videre til kremen er jevn.

-Del kaka i 2 eller 3 lag og ha krem mellom lagene og utenpå kaka.

-Som pynt kan du rive over litt sjokolade eller legge på masse bær.

Klikk deg gjerne inn i nettbutikken vår. Der finner du både råvarer og ferdige produkter helt uten gluten og sukker. Det aller meste er også uten melk og vegansk.

Kjøkkengaarden fredrikstad. bilde

Oppskrift

Kjøp ingrediensene

  • kr 79
  • kr 72
  • ,

    kr 65
  • -12%

    ,

    kr 429 kr 379
  • , ,

    kr 499
  • ,

    kr 59
  • , ,

    kr 399
  • Del oppskriften

    Share on facebook
    Facebook
    Share on twitter
    Twitter
    Share on linkedin
    LinkedIn

    Produkter fra oppskriften

    Lavkarbo kokeboken

    Ny bok - Frøken Holm Nr. 1

    399,- + porto