Handlekurv

After Eight med god samvittighet

AFTER EIGHT SJOKOLADE

okosjokolade_pre-DSC_2423

Disse er bare nydelige! Det er Økosjokolade sin oppskrift. I løpet av mine filmer som skal lages de neste 4 ukene, er dette en av oppskriftene vi har valgt ut å vise deg hvordan du lager. Men frem til filmene er spilt inn og klare til sending, så får du oppskriften på trykk her 🙂  #sponset innhold

 

Ingredienser:
SJOKOLADE:
100 g kakaomasse
50 g kakaosmør
20 g agavesirup
20 g yaconsirup
1 ts vaniljepulver

PEPPERMYNTEFYLL
4 ss Sukrinmelis
4 ss FOS
2 ts Artisana kokosnøttolje
2 ss vann
8-10 dråper peppermynteolje
Litt vaniljepulver

Fremgangsmåte:
Lag sjokoladen først ved å smelte kakaosmør og kakaomasse i vannbad og deretter vispe inn de øvrige ingrediensene. Hell halvparten av sjokoladen i et ca 2-3 mm lag i bunnen av en plastboks eller liknende. Sett i fryseren. Lag peppermyntefyllet ved å blande alle ingrediensene i en bolle. Når sjokoladen har stivnet sprer du fyllet tynt og jevnt over sjokoladen. Hell på resten av sjokoladen og sett tilbake i fryseren til den er stiv. Når den er stiv kan den deles opp i ønskede biter. Oppbevares i kjøleskap til servering.

Oppskrift

[relaterte_produkter]

Del oppskriften

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
[relaterte_produkter]

Lavkarbo kokeboken

Ny bok - Frøken Holm Nr. 1

399,- + porto