Handlekurv

Nå kan du forhåndsbestille den nye lavkarbo kokeboken – Frøken Holm Nr. 1 Bestill her

Guide til deling av høye kaker.

Jeg får ofte spørsmål om hvordan disse høye kakene skal skjæres opp, og jeg ser ofte både videoer og bilder av at de skjæres opp feil.
Ofte blir de skjært opp i «vanlige kakestykker» slik man gjør med en vanlig «flat» kake. Og det resulterer gjerne i ekstremt store stykker, hvor halvparten blir liggende igjen på tallerken.

Denne kaken er kun 12cm i diameter, men til gjengjeld hele 17cm høy. Og den gir 9-10 store stykker. Dersom det finnes flere kaker i selskapet, kan man beregne minst 15 stykker på denne kaka.

Oppskrift

Kjøp ingrediensene

  • Utsolgt
  • kr 0
  • ,

    kr 69
  • kr 79
  • kr 72
  • ,

    kr 69
  • ,

    kr 59
  • DET LIGGER BILDER AV ALLE STEGENE UNDER FORKLARINGEN.

    1. Start med å finne frem en fjøl og en stor kjøkkenkniv.

    2. Fjern evt. pynt på toppen av kaka. Det er litt vanskelig å begynne skjæringen med makroner, blomster og annet som ligger på toppen.

    3. Bruk den store kniven  og kjær tvers over hele kaka ca. 1/3-1/4 fra kanten.

    4. La det store stykket du nå har skjært velte pent ned på fjøla, som du har liggende helt inntil kanten på kaka.

    5. Nå er det opp til deg om du ønsker å dele dette stykket opp i 3, 4 eller 6 stykker. Jeg har valgt å dele opp i 3 like store stykker. Denne kaka har 3 forskjellige lag fyll, og da vil jeg at hvert stykke skal få med alle smakene.

    6. Nå fortsetter du bare ved å gjøre den samme prosessen en gang til, helt til hele kaka er skjært opp.

     

     

    Del oppskriften

    Share on facebook
    Facebook
    Share on twitter
    Twitter
    Share on linkedin
    LinkedIn

    Produkter fra oppskriften

    Lavkarbo kokeboken

    Ny bok - Frøken Holm Nr. 1

    399,- + porto