Handlekurv

Hils på Peanøttkulas søskenbarn, Kokoskula!

Jeg har laget oppskrifter for Sunkost igjen! Dere husker sikker de nydelige peanøttkulene? Eller snickerskulene som jeg har pleid å kalle de. Dette er søskenbarnet; kokoskula!

Laget på samme måte med men kokosmel og kokosmasse i stedet for  peanøttmel.

 

Sik lager du de: 

120 gr Fibersirup Clear

50 gr kokosmel

60 gr kokosmasse

1/2 ts vaniljepulver

200 gr sjokolade til dypping

(sukkerfri, lys sjokolade som jeg har brukt, eller vanlig sjokolade med minimum 70% kakaoinnhold)

                             Slik gjør du:                                                       Foto: Sunkost.no

*** Varm opp sirup til det bobler

*** Rør inn kokosmel og kokosmasse

*** Det blir en ganske fast masse, men syne du den er litt for fast regulerer du med litt vann

*** Trill kuler og sett i fryseren i 20-30 min

*** Smelt sjokoladen i vannbad eller micro og dypp kulene

*** Strø litt kokosmasse over før sjokoladen stivner

 

Fibersirup,samt kokos, kokosmel og sukkerfri sjokolade får du kjøpt på din nærmeste Sunkost eller du kan bestille fra Funksjonellmat

 

 

 

 

Oppskrift

[relaterte_produkter]

Del oppskriften

Facebook
Twitter
LinkedIn
[relaterte_produkter]