Handlekurv

Nå kan du forhåndsbestille den nye lavkarbo kokeboken – Frøken Holm Nr. 1 Bestill her

Mandelsmør m/havsalt & kardemomme

Jeg har hørt folk snakke om mandelsmør og nøttesmør, men aldri tenkt at det var noe for meg. I dag fikk jeg utfordret nysgjerrigheten nok til å teste. Og vet dere hva? Det er såååååååå godt!! Planen var å ha det som pålegg, men nå har jeg sittet her å spist 4 store skjeer *flau*

12607180_1651238315124773_912265108_n-1890278-7-1453334619888

Slik kan du enkelt lage dette selv

250 g mandler

1 ts maldonsalt

1 ts kardemomme

1 ts vaniljepulver

1,5 ss Tagatesse

½ ts  havsalt

1 ss chiafrø

2 ss Cocosa

 Rist nøttene på et stekebrett i ovnen på 180 grader i 10 minutter

Ha mandlene over i en foodprosessor

 Nøttene blir først malt, så vil de begynne å slippe ut olje og bli bløte i konsistensen

Hjelp til med en slikkepott i kantene innimellom og kjør nøttene helt til du får et flytende mandelsmør

Dette kan ta alt fra 5 til 20 minutter. Ha tålmodighet!

Ha oppi resten av ingrediensene og smak til

Hell mandelsmøret over i en tett krukke og oppbevar i romtemperatur

12571102_1651238265124778_831758632_n-1890278-7-1453334636583

Alt du trenger for å lage dette får du på din nærmeste Sunkost eller på Funksjonellmat

12606869_1651238255124779_1731647435_n-1890278-7-1453334478972

Oppskrift

Kjøp ingrediensene

  • kr 0
  • ,

    kr 69
  • kr 79
  • kr 72
  • Utsolgt
  • -25%

    ,

    kr 44
  • , ,

    kr 399
  • Del oppskriften

    Share on facebook
    Facebook
    Share on twitter
    Twitter
    Share on linkedin
    LinkedIn

    Produkter fra oppskriften

    Lavkarbo kokeboken

    Ny bok - Frøken Holm Nr. 1

    399,- + porto