Jeg lager både elegante designkaker og rustikke kaker som f.eks «naked cake» og «half dressed cake».

Bryllupskaker må bestilles senest 6 uker før levering. Andre kaker 2 uker før. Send meg gjerne en mail via kontaktskjema på siden her, med hva slags kake du kunne tenke deg, dato, anledning og tema, så svarer jeg så fort som mulig!

Smaker

  1. Sjokoladekake m/ sjokoladekrem
  2. Sjokoladekake m/ sjokoladekrem og jordbærkrem
  3. Sjokoladekake m/ karamellkrem, amerikansk ostekrem og bringebær
  4. Vaniljekake m/ oreokrem
  5. Vaniljekake m/ karamellkrem, amerikansk ostekrem og bringebær
  6. Vaniljekake m/ jordbærkrem og sitronkrem
  7. Red velvet m/ amerikansk ostekrem

Størrelser og priser

1 etg 30 personer 2000,-

2 etg 40 personer 3000,-

3 etg 60 personer 4500,-

4 etg 80 personer 6000,-

5 etg 100 personer 7500,-

Spesialdesign som bunadkake, gitar, veske etc har egne priser som ligger ca 20% over oppgitte priser her.

 

Tillegg for gluten-, laktose- og eggefri 15%

Tillegg for avansert pynt – pris etter avtale

Levering og priser

Inntil 20 km 200,-

21-30 km 350,-

31-50 km 400,-

51-80 km 600,-

81-100 km 750,-

 

Betaling skjer til kontonummer 1506.12.85951 eller til vippsnummer 616263 senest 1 uke før levering. Avbestillingsfrist er 2 uker. Dersom kaken avbestilles senere enn 2 uker før avtalt levering, blir kunden pålagt å betale et avbestillingsgebyr på 25% av avtalt beløp.

PRØVESMAKING:

Prøvesmaking arrangeres ca 4 ganger pr år. Datoene blir lagt ut under KURS her på nettsiden.

ANDRE BAKEVARER:

Makroner koster 22,- pr stk, minsteordre 25 stk.

Cupcakes koster 35,- pr stk for enkel dekor med krem. 49-69,- pr stk for design-dekor.

KONTAKTSKJEMA: