Handlekurv

Kjøp trygt hos Tastry AS

Priser:


Alle prisene i vår nettbutikk er oppgitt i NOK og inkluderer merverdiavgift. Frakt tilkommer eller tilbys gratis ved bestillinger over et gitt beløp under kampanjeperioder.

Opplysninger i nettbutikken:


Vi tar forbehold om prisendringer. Eventuelle prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt får ikke tilbakevirkende kraft. Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at trykkfeil i tekst, priser og bilder kan forekomme.

Bestilling:


Når vi har mottatt bestillingen din, sender vi deg en ordrebekreftelse. Vi anbefaler at du kontrollerer at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen i forhold til antall, varetype, pris osv. Skulle du oppdage noe som ikke stemmer, ber vi deg om å ta kontakt med oss på post@tastry.no så snart som mulig.

Leveranse:


Vi leverer med faste pris-satser på frakt. Sendinger gjøres via vår transportør, Bring, til kr. 75,-  på alle ordre som sendes som brev og 139?,- på servicepakker. Som kunde er du selv ansvarlig for å oppgi gyldig og korrekt leveringsadresse samt telefonnummer. Må vi sende ut varer på nytt til deg på grunn av feil i adresse, påløper et ekstra fraktgebyr på kr. 99,-

Leveringstid:


Vi sender ut varene så raskt vi kan etter bestilling. Vi er et lite firma som produserer på bestilling, og det kan derfor gå et par dager før vi har kapasitet til å sende ut alle varene. Vanligvis er pakken på vei 2-3 dager etter bestilling. Leveringstid vil normalt være 2-3 virkedager fra du får e-post om at pakken er sendt. Dersom en pakke skulle bli forsinket i posten og du ikke har mottatt den innen 14 dager, ta kontakt med oss. Vi sender foreløpig kun til adresser på fastlandet. Kjøper har ansvar for at korrekt adresse er oppgitt ved bestilling. Dersom pakken ikke hentes innen 14 dager på utleveringsstedet blir den sendt i retur til oss. Om den skal sendes på nytt, blir kunden belastet for frakten. Vi tar forbehold om at varer kan være utsolgt uten at dette kommer frem i nettbutikken, og at det kan være forsinkelser fra leverandører som går ut over oppgitt leveringstid.

Betaling:


Tastry AS har to betalingsalternativer: Betaling via PayPal eller Bambora.  Vi godtar VISA og MasterCard, og samarbeider med en autorisert betalingsformidler, Bambora, som kontrollerer at kortet er gyldig for kjøp direkte mot din bank. Ingen ekstra avgifter tilkommer.  Kundens kort blir belastet umiddelbart ved kjøp

Gavekort:


Gavekort som er kjøpt via vår nettbutikk leveres via PDF som inneholder en personlig kode som benyttes ved utsjekk i kassen.  Gavekortet er gyldig i ett år (12 mnd) fra utstedelsesdato.

Angrerett:


På Tastry AS butikk på nett, har du 14 dagers angrerett. Dette innebærer at du har 14 dager fra du mottar varene til å returnere disse til Tastry AS hvis du vil benytte deg av angreretten. Du må da bruke angrerettsskjemaet som du kan laste ned nederst på siden. Ønsker du å returnere varer, ber vi deg om å kontakte oss på post@tastry.no. Du betaler selv porto for retur. Når returen er mottatt vil vi refundere deg beløpet du har betalt for produktene innen 15 dager.

Det er ditt ansvar som kunde å pakke produktene som skal returneres forsvarlig, slik at de kommer fram til oss i god behold. Merk at produkters eventuell forsegling ikke må brytes. Produktet må heller ikke være brukt/testet.  Dersom du ikke har mottatt angrerettsskjema skriftlig enten på papir eller via e-mail utvides angrefristen med tre måneder.

Dersom det foreligger en mangel ved en vare, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den gi oss skriftlig melding om at du vil påberope deg reklamasjon. Vi vil deretter gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre.

Tilbakebetaling:


Tilbakebetaling skjer vanligvis 1-3 dager etter vi har registrert returen. Om du har betalt med kredittkort vil pengene automatisk settes tilbake på samme konto.

Personopplysninger:


Vi tar personvern på alvor, og gjør vårt ytterste for å holde personopplysningene dine trygge hos oss i tråd med bestemmelsene i personopplysningsloven.  Les vår personvernerklæring her.

Kortinformasjon:


Når du betaler med kort hos Tastry AS blir betalingen behandlet av Bambora, som er en sikker elektronisk betalingsløsning. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortinnløsers regelverk, du kan lese disse ved å klikke her.

Aldersgrense:


Er du mindreårig må avtale godkjennes av foresatte. Kredittkjøp kan kun gjennomføres med personer over 18 år.

Reklamasjonsfrist:


Kjøpsloven gjelder på alle kjøp hos Tastry AS og gjelder innen rimelig tid fra du oppdaget eller burde ha oppdaget mangelen og innen 2 år fra du mottok varen.

Angrerettskjema:


Last ned angrerettskjema her