Handlekurv

Om Frøken Holm

Hei!
Så hyggelig at du har funnet frem hit!

Du lurer kanskje på hvem vi er? Vi har blitt ganske mange med tiden. Men jeg er Elisabeth. Du kjenner meg kanskje som Frøken Holm. Født i 1978, mamma til fire voksne “barn” og bestemor til en helt perfekt, liten gutt.

Jeg er utdannet kokk og selvlært baker/konditor/sjokolademaker/kursholder og forfatter av hele TRE kokebøker. Ja, jeg er ganske stolt av de bøkene! 🙂

En annen ting jeg jeg veldig stolt av er seieren i Kakekrigen på kanal FEM i 2015! Det var min inngangsport til å bli kokebokforfatter, og den første boka “Kakefryd” ble lansert i 2016 og endte på bestselgerlista etter bare 3 uker i butikkhyllene!

Jeg startet opp som hobbybaker i 2006 og drev med kaker “på si” i noen år, før det ble alvor ut av å drive egen bedrift da Frøken Holms Kafé i Sarpsborg sentrum åpnet dørene 1. Desember 2012.

Fokus på glutenfritt
Vi drev med kaker og catering fra samme sted, og kursene våre så også sin spede start her. I tillegg var det i løpet av kafétiden jeg virkelig fikk øynene opp for allergener og hvor mange mennesker som sliter med allergier og intolleranser. Så på sommeren 2013 begynte vi å tilby HELE MENYEN vår i glutenfri versjon, for de som trengte det.

I 2015 var det slutt på kaféeventyret og jeg tok noen års pause, før vi i 2018 startet opp Tastry AS, som i dag drifter Frøken Holm. Når jeg sier VI, så mener jeg da meg selv og tre investorer hvorav en av dem også er daglig leder for bedriften.

Vi startet opp med et veldig begrenset utvalg av håndlagde sjokoladekuler. Disse var helt sukkerfrie, glutenfrie og melkefrie. 

De ble tatt veldig godt i mot, også av de som ikke trengte å ta hensyn til allergier eller dietter. Vi lanserte enda noen flere konfekter i løpet av det første året og derfra har ballen bare rullet…

Nettbutikken tar av
Fra 2018 til 2021 holdt vi til i et lite produksjonskjøkken i Fredrikstad, hvor vi også hadde en liten butikk. Denne ble dessverre stengt under Covid, og åpnet aldri igjen. MEN! Det som også skjedde under Covid, var at nettbutikken vår “tok heeeeelt av”!! Folk satt hjemme, mange var i karantene, butikker stengte, skoler stengte, folk hadde hjemmekontor osv… Ja, dere vet gangen i hele den historien der. 

Vi mistet absolutt alle kakebestillinger, kurs ble avlyst og vi så en mørk fremtid… MEN! Som jeg begynte å si, nettbutikken så plutselig dagens lys, og før vi ante det hadde vi klart å hente inn minusen fra alt vi mistet. Vi endte opp med å trenge større plass og flere ansatte.

Håndlaget med kjærlighet
I dag holder vi til i et ca 300kvm stort produksjons- og lagerlokale på Greåker i Sarpsborg. Vi er syv ansatte i sving hver eneste dag.

Noen triller kuler mens andre blander pulver.Noen pakker sjokolade mens andre sender varer med posten. Noen holder styr på nettsiden og bestillingene, mens andre lager nyhetsbrev og poster i sosiale medier. Her er det alltid mer enn nok å gjøre!

Blant våre produkter i dag finner du både sjokoladekuler, konfektbiter, cookies, kjeks, barer, bakemikser, krydder, sauser og kaker. Det er stadig nyheter i omløp og vi presenterer som regel nyheter flere ganger i året.

I tillegg til de vanlige hyllevarene våre har vi også sesongvarer som godteri til halloween og påske, bakst til morsdag, farsdag og valentine. Og sist men ikke minst vår helt egen julekalender!

Allergi og intolleranser
Alt vi har i vår nettbutikk i dag er 100% glutenfritt, det aller meste er også melkefritt. Vi har masse sukkerfritt/lavkarbo og vegansk. Uansett hvilken diett eller allergi/intoleranse du har, så har vi noe for deg. Alle produktene våre er det vi selv som har laget, her i våre egne lokaler.

Vi bruker ikke store maskiner eller andre bedrifter til produksjon av våre produkter. Noe vi er veldig stolte av. Alt vi har er laget for hånd, helt fra bunnen av. Pakkingen, stemplingen, klistringen og bæringen er det vi som gjør. 

Stort utvalg av egne smaker
Kundene våre har mange forskjellige favorittsmaker. Og de har vi brukt flere år på å utvikle. Vi har funnet de beste ingrediensene og smakt oss frem til de beste smakene og de beste konsistensene.

Vi ønsker å gi deg en helt egen opplevelse av det å spise sunnere produkter laget av kvalitetsråvarer.

Hva med prisen?
Dyrt? Ja, du kan kanskje si det. Men prisene på produktene våre går (dessverre) hånd i hånd med prisene på gode råvarer av bra kvalitet.

Vi bruker f.eks ikke hvetestivelse, maisstivelse og potetmel i våre glutenfrie kaker. Det kunne vi gjort, for det er skikkelig billige råvarer. Men! For det første er det ikke bra for fordøyelsen din og for det andre, så blir det tørt og kjedelig. Vi er veldig opptatt av at glutenfritt, melkefritt og sukkerfritt skal smake akkurat like godt som alt annet. Og det gjør det kun når man bruker de bedre, men dyrere råvarene som f.eks mandler, bokhvete og havrefiber.

Vi bruker aldri søtningsmiddelet Maltitol i våre sukkerfrie produkter.  Det hjelper ikke at det koster én tiendedel av erytritol, stevia og andre bedre alternativer. For folk får fryktelig vondt i magen av det. Og det unner jeg ingen, men spesielt ikke de som allerede har fordøyelsesproblemer pga allergier og intolleranser.

I tillegg får man veldig saftige resultater ved bruk av et naturlig bindemiddel kaldt psyllium, eller loppefrøskall på godt norsk. Dette bindemiddelet har en pris på forskrekkende 5800kr for en sekk! Jeg kunne fortalt deg prisen på alle råvarene våre, men det tror jeg ikke hverken du eller jeg gidder. Du skjønner greia..

Vi vil høre fra deg!
Hvis du ønsker å vite mer om oss eller har spørsmål om bedriften eller produktene våre, så kan du ringe 40 39 19 22. Taster du 1 kommer du Daglig Leder, Jonas Groth, som kan svare deg på det aller meste. Men har du spørsmål om produktene våre, så er det jentene på produksjonen som kan hjelpe deg best, og da taster du 2.

Husk at vi veldig gjerne vil ha både ris og ros!

Klem fra Elisabeth og resten av teamet

Gratis frakt ved kjøp over kr 1.499,00