Handlekurv

Rabarbrasaft

Nydelig, forfriskende saft av rabarbra. Du kan velge om du søter med sukker eller alternativ søtning.

Oppskrift

Kjøp ingrediensene

  • kr 119,00
  • kr 189,00
  • Rabarbrasaft

     

    • 2,5 kg rabarbra (uten blad)
    • 2,5 liter vann
    • 400 gram sukker eller 250 gram Finesse Bakesukker for sukkerfritt alternativ
    • 2 dl ferskpresset sitronsaft
    • Litt vaniljepulver eller kanel hvis du ønsker å tilsette ekstra smak, men det er ikke nødvendig. Saften smaker nydelig i seg selv.

     

    Slik gjør du:

    1. Vask rabarbraen og kutt den opp i grove biter
    2. Ha det over i en stor kjele, tilsett vann og kok i 8 minutter
    3. Sil av rabarakjøttet, press godt gjennom, så du får med all saften og bare sitter igjen med en tykk “grøt” av rabarbraen, som du kan kaste i matavfallet ditt.
    4. Tilsett søtning og sitronsaft, og rør til alt sukkeret oppløst.
    5. Avkjøl og oppbevar på tette flasker i kjøleskapet.
    6. Server over isbiter og nyt!

    Del oppskriften

    Facebook
    Twitter
    LinkedIn

    Kjøp ingrediensene

  • kr 119,00
  • kr 189,00