Handlekurv

Skikkelige gode bagels – Glutenfri, melkefri og lavkarbo.

Jeg elsker bagels! Spesielt med kremost og røykelaks, men det er også veldig godt med litt smør og skinke, ost eller kanskje bare litt syltetøy? Prøv deg frem! Oppskriften er inspirert av flinke Keto Heaven.

Oppskrift

[relaterte_produkter]

 

2,5 dl finmalte mandler

2 ss inulinpulver (kan sløyfes, men gir ekstra godt resultat. Tilsett mer mandler, hvis du ikke bruker inulin)

1 ts bakepulver

1 liiiiten ts xhantangum

1/2 ts fiberhusk

1 ts Sukrin gold eller finnesse

1/2 ts salt

1 egg

2 ss nøytral olje eller smør

2 ss varmt vann

+ 1 egg til pensling

Slik gjør du: 

Sett stekeovnen på 190°c over- og undervarme.

Bland alt godt sammen i en bolle eller bruk en foodprossessor.

Deigen blir klissete, så fukt hendene med vann og del deigen i 4.

Form boller som du setter på stekebrett med bakepapir på.

Bruk en finger til å lage hull i midten på hver bolle, og sirkle fingeren litt rundt inni hullet, så du gjør det litt større.

Pensle bagelsene med egg og strø gjerne over litt sesam- eller valmuefrø.

Stek i ca 10-12 minutter.

 

Enjoy!

Del oppskriften

Facebook
Twitter
LinkedIn
[relaterte_produkter]