Handlekurv

Superenkle, fluffy pannekaker! 0,3gr karbohydrater

Nok en gang laget jeg en røre på slump, men denne gangen tok jeg heldigvis notis av hva jeg hadde oppi. Det er jeg utrolig glad for, fordi dette må være de beste pannekakene jeg har delt oppskrift på noen gang! De ble egentlig til fordi jeg har bestemt meg for å få i meg mer linfrø. Og forrige uke kjøpte jeg to store pakker med noe som het «linfrømel», og det virket spennende. Men da jeg åpnet pakken så jeg at det bare var knuste linfrø, da.. Jeg ble umiddelbart litt irritert og skuffet, men nå hadde jeg jo kjøpt det og måtte finne noe å bruke det til. Jeg kunne selvfølgelig lage brød, rundstykker, granola og så videre. Men det er det jeg alltid gjør, så jeg er litt lei.. Og tenkte derfor at «pannekaker har jeg aldri laget med linfrø, så det vil jeg prøve på.»

Steker du 10 pannekaker blir det 0,3 gram karbohydrat, 4,1 gram fett, 14 gram protein pr stk.

Besøk gjerne nettbutikken min www.frøkenholm.no eller klikk på bildet. Der finner du bakemixer, konfekt, sjokolade, kokebøker og mye annet godt.

Kjøkkengaarden fredrikstad. bilde

Oppskrift

Kjøp ingrediensene

 • kr 119,00
 • Du trenger: 

   

  8 egg

  1 beger cottagecheese, 300gr

  60 gram knuste linfrø (gir 0,96gr karbo)

  20 gram chiafrø (gir 1,54gr karbo)

  20 gr finesse bakesukker (kan sløyfes, men de blir ekstra gode)

   

  Slik gjør du: 

   

  Bland alt sammen i en blender eller med en stavmixer. La røra stå på benken å svelle i ca.15 minutter.

  Stek pannekaker i den størrelsen du vil i en stekepanne i godt med smør. Jeg fikk 10 stk ut av denne oppskriften.

  Bruk medium varme, for de trenger litt tid på å bli gjennomstekte.

  Jeg serverte mine med rømme, jordbær, fibersirup og litt rista mandler.

   

  Del oppskriften

  Facebook
  Twitter
  LinkedIn

  Kjøp ingrediensene

 • kr 119,00