Handlekurv

Bringebær-muffins

Disse muffinsene er en av oppskriftene du finner i boka mi, Frøken Holm Nr.1. Nå deler jeg den her med dere. Det nydelige bildet som ligger her er fra Funksjonellmat.no. Men bildene i boka er tatt av Kine Jensen.

Du finner mange andre oppskrifter på både muffins, fyll og toppinger i boka. I tillegg finner du oppskrifter på både konfekt, bakst, middager og drikke.

Boka kan kjøpes HER

Oppskrift

[relaterte_produkter]

INGREDIENSER

140 g Finmalte mandler
130 g Finesse (eventuelt Sukrin+)
35 g Havrefiber
7 g fiberhusk
1 ts bakepulver
½ ts natron
75 g smør
2,5 dl kulturmelk
2 egg
100 g bringebær

FREMGANGSMÅTE

Sett stekeovnen på 175 °C og sett 12 papirformer i et muffinsbrett.

Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle, og ha alle de våte ingrediensene i en annen bolle. Pisk de våte ingrediensene godt sammen. Bland deretter godt sammen med de tørre ingrediensene.

Fyll muffinsformene ¾ fulle og trykk ned noen bringebær i hver form. Stek på midterste rille i ca. 25 min. Avkjøl på rist.


Muffinsene er veldig gode som de er, men hvis du ønsker glasur, kan vi anbefale denne:
70 g smør
50 g Finesse
200 g kremost naturell

Bland alle ingrediensene sammen i en kjøkkenmaskin/miksmaster. Bruk en sprøytepose og pynt muffinsene.

Del oppskriften

Facebook
Twitter
LinkedIn
[relaterte_produkter]