Handlekurv

Glutenfrie, lavkarbo muffins m/ bringebær

Disse muffinsene er en av oppskriftene du finner i boka mi, Frøken Holm Nr.1. Nå deler jeg den her med dere. Det nydelige bildet som ligger her er fra Funksjonellmat.no. Men bildene i boka er tatt av Kine Jensen.

Du finner mange andre oppskrifter på både muffins, fyll og toppinger i boka. I tillegg finner du oppskrifter på både konfekt, bakst, middager og drikke.

Boka kan kjøpes HER

Oppskrift

Kjøp ingrediensene

  • , ,

    kr 75,00
  • kr 119,00
  • Opprinnelig pris var: kr 119,00.Nåværende pris er: kr 60,00.
  • ,

    kr 139,00
  • kr 65,00
  • kr 189,00
  • ,

    kr 75,00
  • INGREDIENSER

    140 g Finmalte mandler
    130 g Finesse (eventuelt Sukrin+)
    35 g Havrefiber
    7 g fiberhusk
    1 ts bakepulver
    ½ ts natron
    75 g smør
    2,5 dl kulturmelk
    2 egg
    100 g bringebær

    FREMGANGSMÅTE

    Sett stekeovnen på 175 °C og sett 12 papirformer i et muffinsbrett.

    Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle, og ha alle de våte ingrediensene i en annen bolle. Pisk de våte ingrediensene godt sammen. Bland deretter godt sammen med de tørre ingrediensene.

    Fyll muffinsformene ¾ fulle og trykk ned noen bringebær i hver form. Stek på midterste rille i ca. 25 min. Avkjøl på rist.


    Muffinsene er veldig gode som de er, men hvis du ønsker glasur, kan vi anbefale denne:
    70 g smør
    50 g Finesse
    200 g kremost naturell

    Bland alle ingrediensene sammen i en kjøkkenmaskin/miksmaster. Bruk en sprøytepose og pynt muffinsene.

    Del oppskriften

    Facebook
    Twitter
    LinkedIn

    Kjøp ingrediensene

  • , ,

    kr 75,00
  • kr 119,00
  • Opprinnelig pris var: kr 119,00.Nåværende pris er: kr 60,00.
  • ,

    kr 139,00
  • kr 65,00
  • kr 189,00
  • ,

    kr 75,00