Handlekurv

Nå kan du forhåndsbestille den nye lavkarbo kokeboken – Frøken Holm Nr. 1 Bestill her

Kransekakestenger | Glutenfri – sukkerfri – lavkarbo

Nok en gang har jeg laget noe lavkarbo som endte opp helt perfekt både på smak og konsistens! JEG BLIR SÅ GLAD AV SÅNT!!!

Disse er superenkle å lage, de er lavkarbo, de er glutenfri og de er proteinrike. I tillegg har de nydelig konsistens, sprø på utsiden, seige inni og de har INGEN bismak av søtning. Kan det bli bedre?

Her er oppskriften:

200 gr mandler

80 gr Fibersirup Klar

15 gr Tagatesse

15 gr Sukrinmelis

3 ferske, gode dadler

1 eggehvite

1 ts vaniljepulver eller vaniljepasta

Slik gjør du: 

** Ha mandler, tagatesse og sukrinmelis i en foodprossessor og kjør til mandlene er ganske finhakket.

La det gjerne være igjen noen biter, det gir god tyggemotstand

** Tilsett Fibersirupen, dadlene og eggehviten og kjør massen jevn

** Blir den litt for klissete, kan du kna den med litt mandelmel eller kokosmel på benken

** Trill 35 gr store biter til fingertykke «pølser»

** Jeg fikk 12 stk ut av denne deigen

** Stek de på 180 ´c i 12 minutter

** Avkjøl og ringle over litt smeltet, sukkerfri sjokolade (evnt dypp hver ende i sjokolade)

Alt du trenger for å lagde disse får du på Sunkost Storbyen Sarpsborg

Og med litt lakris-te fra #Pukka kan arbeidsdagen bare begynne <3

 

Oppskrift

Kjøp ingrediensene

  • kr 0
  • ,

    kr 69
  • kr 79
  • kr 72
  • Utsolgt
  • ,

    kr 59
  • , ,

    kr 399
  • Del oppskriften

    Share on facebook
    Facebook
    Share on twitter
    Twitter
    Share on linkedin
    LinkedIn

    Produkter fra oppskriften

    Lavkarbo kokeboken

    Ny bok - Frøken Holm Nr. 1

    399,- + porto