Det er sol, det er sommer, det er deilig! Og hva er vel ikke mer toppen på kransekaka, pølsa i rosina eller hva du sier der du er i fra, enn en skikkelig deilig iskrem ute i hagen? Og når iskremen i tillegg er så sunn, at du kan spise den til både frokost, middag og kvelds, så kan i hvert fall ikke JEG be om mer… Jo! En ting til, kan jeg be om! At barna skal elske den, og guess what?? DET GJØR DE! Og det gleder hjertet mitt mer enn noe annet! Jeg blir så lei meg av alt det usunne greiene som har blitt nesten dagligdags for barna våre. Jeg er helt for at man skal kunne unne seg både sukker og andre andre raffinerte matvarer innimellom, men ikke hver dag 🙂
Dette er oppskriften på 12 stk deilige, sunne sjokoladeispinner.
3 modne bananer
2 dl sjokoladeproteinpulver
1 dl raw kakaopulver (evnt. bakekakao)
2 dl kokosmelk
4 ss Fibersirup Gold
1/2 ts halvsalt
3 ss Cocosa
Hiv alt i en blender og kjør til det er godt blandet.
Fyll isformene og sett i fryseren i minst 3 timer.
Jeg har valgt å dyppe mine i sukkerfri, hvit sjokolade i dag.
I tillegg har jeg strødd over litt rista, hakkede, salta mandler
Bon apetitt!
-Elisabeth