Kjøp ingrediensene
Liten langpanne
4 egg
1,5 dl kokosblomstsukker
1 dl Finesse Bakesukker
3 dl mandelmel
2 ts. natron
2 ts. malt kanel
1 ts. malt kardemomme
1 ts. salt
4 revne gulrøtter
2 dl hakkede mandler eller andre nøtter
Slik gjør du:
– Pisk egg og søtning luftig, men ikke helt til det blir tykk eggedosis.
– Sikt og bland i mandelmel, natron og krydder.
– Tilsett gulrøtter og hakkede nøtter
– Stek kaken i liten langpanne i 45-50 minutter på 165´c.
– Avkjøl
Krem:
200 g Naturell kremost
100 gr mykt smør
2 ss Finesse Bakesukker
1 ts. vaniljepulver
Revet skall av 1 sitron
1-2 ss saft av sitron
– Rør lett sammen ingrediensene til kremen og ha det over kaken. Pynt med bær eller karamelliserte mandler.
Del oppskriften
Facebook
Twitter
LinkedIn